Kom op 10 mei trainen met een hartslagmeter!

posterHSMC_rev.1-01-1024x682Op zaterdagmiddag 10 mei organiseert De Heumstede een bijzondere training. Rob Janssen (www.deheumstede.nl ) , Carolien Munsters (www.moxiesport.nl ) en Gerrit van Dijk (instructeur Bereden Politie) verzorgen dan een clinic waarin trainen met de hartslagmeter centraal staat.

Het programma begint met een inleiding door Carolien waarbij ze zal ingaan op de basisprincipes van trainingsleer, gericht trainen voor de eventingsport en het gebruik van de hartslagmeter hierbij.  Hierna volgt het praktische gedeelte waarbij je kunt kiezen tussen een schrik- en obstakeltraining door Gerrit van Dijk of een crosstraining door Rob Janssen. In beide gevallen gebruik je een hartslagmeter, waarbij zowel jouw hartslag als die van je paard wordt geregistreerd. Op deze manier kun je zien of en op welke manier jullie elkaar beïnvloeden. Tijdens de les, die dit keer anderhalf uur duurt, zal Carolien ook regelmatig stilstaan bij deze meetresultaten. Bovendien krijg je deze later thuis gestuurd.
Canter Equipment (www.canter-equipment.nl ) is de hele dag aanwezig met haar stand met eventingproducten en Equigeniek Fotografie ( https://www.facebook.com/equigeniek ) zorgt voor foto’s van de trainingen. Ook zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Voor deze clinic geldt het volgende:

  • Er worden twee crosstrainingen en twee schrik- en obstakeltrainingen gegeven, aan groepen van maximaal 5 deelnemers. Bij grote belangstelling zal gekeken worden of dit kan worden uitgebreid.
  • De kosten voor de clinic bedragen 65 euro. Dit is inclusief terreinvergoeding, gebruik van de hartslagmeter, les van Rob of Gerrit, een overzicht van de meetresultaten en twee toeschouwers bij de presentatie van Carolien. Bij deze prijs wordt uitgegaan van tenminste 20 deelnemers; dit kan bij minder deelname worden aangepast.
  • Maximaal 1 paard per ruiter. Het is dus niet mogelijk om in meer groepen mee te rijden, mochten er plaatsen over blijven, valt dit te bespreken.
  • Je kunt inschrijven met een email naar sgwtraining@telfort.nl , zoals altijd geldt dat de vaste deelnemers bij grote drukte voorrang hebben.
  • Bij inschrijving aangeven of je wil meedoen met de crosstraining of met de schrik- en obstakeltraining. Als je niet eerder hebt meegedaan aan een training bij De Heumstede, voeg dan ook een korte beschrijving van je niveau en je telefoonnummer toe.
  • Je inschrijving is pas definitief na bevestiging per email.
  • De kosten van de clinic dienen vooraf te worden betaald. Details hierover staan in de bevestigingsemail. 
  • Als je verhinderd ben, blijf je de kosten verschuldigd, tenzij je zelf voor een vervanger zorgt; kosteloos afmelden is niet mogelijk.
  • Ook zonder paard ben je welkom bij de presentatie door Carolien. De kosten hiervoor bedragen 5 euro, dat kan ter plaatse worden betaald. De trainingen zijn vrij toegankelijk voor publiek maar laat bijtijds weten als je komt kijken, zodat we hiermee rekening kunnen houden.

 Voor vragen kun je contact opnemen met Lielle van Laren (06-13368589 of sgwtraining@telfort.nl  ).