Informatie clinic 14 juni

De clinic ‘Trainen met een hartslagmeter’ is gepland op 14 juni. De eerder geplande groepstraining gaat gewoon door, deelnemers daaraan zijn al geinformeerd hierover. Het precieze programma zal afhangen van het aantal groepen, maar de presentatie door Carolien zal opnieuw aan het begin van de middag gehouden worden. Ook de schriktraining gaat door; dit wordt in ieder geval de laatste groep van de dag en zal niet voor zes uur beginnen.
Door de uitbreiding van het programma zijn er nu diverse plaatsen beschikbaar voor 14 juni. Hiervoor gelden wel wat afspraken die ik hieronder heb bijgevoegd. Mocht je willen meedoen, ontvang ik graag een mailtje met naam paard, niveau en je telefoonnummer. Ik zal je dan alle informatie rondom betalen en dergelijke sturen.

Afspraken clinic
• De kosten voor de clinic bedragen 65 euro. Dit is inclusief terreinvergoeding, gebruik van de hartslagmeter, les van Rob of Gerrit, een overzicht van de meetresultaten en twee toeschouwers bij de presentatie van Carolien.
• Dit bedrag moet voor 1 juni zijn overgemaakt op NL48ASNB0708256953 tnv Lielle van Laren in Veldhoven. Graag vermelden ‘clinic 14 juni’ en de naam van de deelnemer.
• Als je verhinderd ben, blijf je de kosten verschuldigd, tenzij je zelf voor een vervanger zorgt; kosteloos afmelden is niet mogelijk.
• De precieze indeling van de dag volgt later.
• De huisregels van De Heumstede zijn van toepassing, deze kunnen op verzoek worden toegestuurd.
• Deelnemende paarden moeten voldoen aan de vaccinatie-eisen van de KNHS.
• Bij alle trainingen is gebruik van een goedgekeurde cap en bodyprotector verplicht, net als beenbescherming voor het paard. De organisatie heeft enkele bodyprotectors ter beschikking, graag dit vooraf aangeven.
• De schriktraining kan ook gedaan worden met het paard aan de hand. Hierbij is het gebruik van een longe, handschoenen en cap verplicht, een bodyprotector is niet noodzakelijk.

Voor de groepstraining geldt het volgende:
Kosten zijn 30 euro, ter plaatse te betalen. Je kunt ook de presentatie van Carolien bijwonen, daarvoor vragen we een bijdrage van 5 euro.