Programma voor de clinic is bekend

posterHSMC_rev.1-01-1024x682brochure Clinic_14 juni
Bijgevoegd een PDF bestand met de indeling en verdere informatie over de clinic van aanstaande zaterdag. De clinic wordt gehouden op De Heumstede, Diepestraat 1 in Hernen.Vanaf zes uur wordt er in Hernen een hardloopwedstrijd gehouden (www.hernensestratenloop.nl/ ); ik heb met de organisatie overlegd en er worden geen wegen afgesloten. Het kan wel zijn dat je even moet wachten omdat er lopers langs komen in het dorp, maar er zullen verkeersregelaars zijn om alles in goede banen te leiden.

De dag bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma, met de presentatie van Carolien van 12:45 tot 13:45. De indeling staat in de PDF.

Verder nog enkele praktische zaken: de stallen en het erf (met uitzondering van het toilet in de kantine) zijn afgesloten voor publiek. En breng een stoel mee voor tijdens de presentatie van Carolien, wij zorgen ook voor stoelen, maar mogelijk zijn dat er niet genoeg.