Team

Rob JansenRob Janssen

Rob Janssen begon al op jonge leeftijd met ponyrijden. Hij zoog alle informatie op als een spons en startte met het volgen van de commandantencursus, destijds de eerste stap richting het diploma tot instructeur, zodra hij daarvoor oud genoeg was. Zijn sportieve voorkeur ging uit naar de samengestelde wedstrijdsport (nu eventing genoemd), de veelzijdige discipline waarin dressuur, cross-country en springen gecombineerd worden. Rob leidde diverse paarden op tot Z- (1*) en ZZ-niveau (2*). Zijn toppaard was Apart. Met deze zelfgefokte Transvaal-dochter nam hij drie keer deel aan het EK voor Landelijke Ruiters (op 2*-niveau). In 1994 werd de combinatie Nederlands kampioen. Apart is inmiddels 35 jaar en geniet nog steeds van haar pensioen op De Heumstede.

De eigen carrière heeft inmiddels plaats gemaakt voor heel veel andere activiteiten. Veelzijdigheid is Rob op het lijf geschreven. Naast het werk op De Heumstede en de instructie is hij bevoegd KNHS-jurylid (dressuur en springen), parcoursbouwer springen, parcoursbouwer cross, federatievertegenwoordiger en technisch gedelegeerde crosswedstrijden. Rob is tevens actief voor de FEI als Technical Delegate voor internationale 1*- en 2*-sterren wedstrijden. Daarnaast is Rob examinator voor de ruiterbewijzen bij de SRR (Stichting Recreatie Ruiter).

Overige medewerkers

Vele handen maken licht werk. De Heumstede kent enkele vaste medewerkers en velen die een handje helpen waar nodig.

Stagiaires

De Heumstede is een Aequor gecertificeerd bedrijf en biedt volop mogelijkheden voor het volgen van een leuke en gevarieerde stage op elk niveau. Neem voor informatie contact op met Rob Janssen.