Groepstrainingen

Rob verzorgt ook groepstrainingen op diverse locaties in het land. Deze worden georganiseerd door Lielle van Laren, en vinden in het voor- en najaar plaats. Alle informatie over deze trainingen zoals locaties en indeling worden gepubliceerd op het nieuwsgedeelte van deze site. Trainingen vinden over het algemeen op zaterdag plaats; afhankelijk van de belangstelling, het aantal uren dat het licht is en dergelijke kan dit ook op vrijdagavond of zondag zijn. Trainingen bestaan normaal gesproken uit groepen van 5 of 6 combinaties en duren een uur. De kosten bedragen 20 euro per combinatie en worden ter plaatse met Rob afgerekend, tegelijk met de terreinkosten, meestal 10 euro. Het is ook mogelijk om een serie van zes lessen af te spreken, de kosten zijn dan 100 euro + terreinkosten.

 Veelgestelde vragen

Afspraken

  • Aanmelden voor de trainingen kan bij Lielle van Laren alleen per email. Geef ook je mobiele nummer (voor mogelijke last-minute wijzigingen) en wat meer informatie over je crossniveau door.
  • Meld ook eventuele wijzigingen, afmeldingen e.d. zo snel mogelijk; als de indeling van een training al bekend is, is het erg lastig om daarin nog te wijzigen.
  • Trainingsgroepen worden in overleg met Rob ingedeeld naar niveau van de deelnemers en bestaan normaal gesproken uit 5 of 6 ruiters. De vaste groep deelnemers zal bij grote drukte voorrang krijgen bij de indeling.
  • De indeling wordt normaal gesproken op de maandag voor iedere training op deze site gepubliceerd; mocht je onverhoopt alsnog verhinderd zijn, laat het zo snel mogelijk weten.

Contact

Individuele trainingen in Hernen, overige vragen:
Rob Janssen
heumstede2015@gmail.com
06-53120943

Indelingen, aan- en afmelden:
Lielle van Laren sgwtraining@telfort.nl

Last-minute afmeldingen:
Rob 06-53120943
Lielle 06-13368589