Informatie

CrossterrainOp de Heumstede is het mogelijk om diverse trainingen te volgen. De lessen kunnen in klein groepsverband maar ook individueel gegeven worden. Het terrein herbergt oefenruimte voor zowel spring- en crosstraining als ook dressuurtraining.

Spring- en crosstraining
Rob Janssen geeft op alle niveaus spring- en crosslessen. Deze lessen worden op het terrein van De Heumstede gegeven, maar regelmatig ook op locaties in Nederland (Renswoude, Baarle Nassau, Lunteren, Ede) en België (Minderhout) gegeven. Alle informatie over deze groepstrainingen vind je hier.

Heumstede crossterrainOp De Heumstede staat vanaf het voorjaar tot de herfst een uitdagend en kleurrijk springparcours opgebouwd.Op het crossterrein kan het gehele jaar gereden worden. Hier staat een variatie aan vaste hindernissen opgesteld zoals boomstammen, hekken, heggen, trakheners, sloten, een wal, huisjes, punten, picknicktafels en nog veel meer. Er worden voortdurend nieuwe hinderniscombinaties gebouwd en er is een mooie waterpartij.

Dressuurtraining
Ook de dressuurruiter kan op De Heumstede terecht voor individuele training. Lessen worden gegeven op verschillende niveaus, vanaf het moment dat het paard zadelmak is tot Z-niveau.